350g faina
250 ml lapte
50 ml ulei
2 oua
1 rosie
40 g drojdie
50 g cascaval ras
100g kaiser
100 g masline fara samburi negre
100 g spanac congelat
1 ou pentru uns
Sare
Preparare:
Se dizolva drojdia in laptele caldut, apoi se adauga pe rand uleiul, sarea, ouale, maslinele feliate, spanacul taiat fasii, rosia curatata si taiata cubulete mici. Se adauga treptat faina, amestecand usor pana se incorporeaza toate ingredientele. La sfarsit se adauga kaiserul taiat cubulete si cascavalul ras.
Se toarna compozitia in formele de briose si se pun la cuptor pentru 15 minute, la foc potrivit. Se scot din cuptor, se ung cu oul batut cu putin lapte si se mai lasa in cuptor 10-15 minute pana se rumenesc frumos.
Se pot consuma atat calde cat si reci.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu